Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τελευταίο μπάνιο για 72χρονο Κατοχιανό στο Λούρο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πνιγμένος, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ένας άνδρας 72 ετών, στη θαλάσσια περιοχή του Λούρου Οινιάδων.

Ο Γεράσιμος Τζανάκης από την Κατοχή έκανε καθημερινά το μπάνιο του στην περιοχή, αλλά σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε από ιδιοκτήτη καντίνας να επιπλέει στη θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το λιμεναρχείο, άνδρες των οποίων έσπευσαν στην περιοχή.
Οι έρευνες που θα διενεργηθούν θα δείξουν και τα ακριβή αιτία του θανάτου του. Ο εκλιπών διετέλεσε στο παρελθόν μεταξύ άλλων δημοτικός σύμβουλος Οινιαδών με τον Γερ. Νεστοράτο και πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Κατοχής.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αρχικά οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες για την ταυτότητά του και αναγνωρίστηκε από την πινακίδα του αυτοκινήτου του αλλά και από συντοπίτη του.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.