Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζει τις ευχάριστες εμφανίσεις και συνάμα τα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του Πεντάλοφου καθώς σήμερα το πρωί 10/112013 επιβλήθηκε με σκορ 0-2 του αξιόμαχου Αστέρα Κεφαλοβρύσου.Η ομάδα του Δ. Κουτρούλη μας εκπλήσει ευχάριστα μένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς ήττα!!!!Σε μια έδρα δυνατή που λίγοι θα πέρασουν. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κυρίως κέντρου με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το φίλμ του αγώνα: Στο 17' σουτ του Καρέτσου Ν. από πλάγια θέση άουτ. Στο 23' ωραία ενέργεια του Καλύβα αλλά το δυνατό σουτ πέρασε ελάχιστα έξω.Στο 43' το τετ-α-τετ του Καραδήμα βρίσκει νικητή τον Κούσουλα Ε.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο συναρπαστικό του πρώτου ξεκίνησε με τετ-α-τετ του Κουκουρδέλη που βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσοκάντα 47'. Στο 51' & 56' οι κεφαλιές του Καρέτσου Ν. απείλησαν την εστία του Κούσουλα. Στο 60' εντυπωσιακό τακουνάκι του Ψαθά εκπληκτική απόκρουση του Κούσουλα Ε σε κόρνερ. Στο 64' επέλαση του Καλύβα ανατροπή στα όρια της μεγάλης περιοχής το φάουλ που εκτελεί ο Μιχαλόπουλος η μπάλα περνά κόρνερ.Στο 65' γκολ για τον Α.Ο Πενταλόφου μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Κάκος με ωραίο σουτ έξω απο την περιοχή και αφού η μπάλα βρίσκει ελάχιστα στο σώμα του Μηλιώτη καταλίγει στο βάθος της εστίας του Τσοκάντα.Στο 83' 0-2 για το Πεντάλοφο σε αντεπίθεση ο Κουκουρδέλης με πλασέ στέλνει την μπάλα δοκάρι και μέσα.Ο Αστέρας Κεφαλοβρύσου πίεσε άξιζε το γκολ.. που τέλικα δεν ήρθε.Στο 90+ το ωραίο πλασέ του Κουκουρδέλη ελάχιστα έξω.Ο Α.Ο Πενταλόφου ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ για την φιλοξενία του.ΑΡΙΣΤΗ η διαιτησία των Στυλιαρά-Δημαρά-Μωραίτη.Οι συνθέσεις των ομάδων: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ(Σιδηράς Δ.)Τσοκάντας,Σαλονίτης,Μηλιώτης,Καρέτσος Α(Αμπλιανίτης)Καραχρήστος,Axho,Σιδηράς(Παππάς)Σκαρμούτσος(Σέρβος)Καραδήμας,Καρέτσος,Ψαθάς Α.Ο Πενταλόφου(Κουτρούλης Δ.) Κούσουλας Ε,Κάκος,Κούσουλας Τ,Κουτρούλης Δ.Σ,Τσεκούρας(Μιχαλόπουλος)Κούσουλας Μ(Μόκας)Αγγέλης,Βασιλείου,Κουκουρδέλης,Καλύβας,Muca Tz,(Λάκας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.