Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Γι' άλλη μια φορά νικητής το Ποδόσφαιρο!!!




Σε προσκλητήριο σάλπισμα που σήμανε η ομάδα του Α.Ο Πενταλόφου όλοι δήλωσαν Παρών,άλλωστε και ο σκοπός του παιχνιδιού(Φιλανθρωπικός) ήταν τέτοιος που η άρνηση ήταν αδιανόητη και η συμμετοχή  απαραίτητη.Κυριολεκτικά ολόκληρη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Αιτ/νίας έδωσε βροντερό Παρών!!!Γι' αυτό άλλωστε το Ποδόσφαιρο με τέτοιες εκδηλώσεις δικαιωματικά και αξιοκρατικά Ήταν,Είναι και θα Είναι αναμφισβήτητα ο Βασιλιάς των Σπορ.Πέραν του θεάματος και τις συγκινήσεις που προσφέρει παράγει και πολιτική,μια πολιτική που δυστυχώς οι Πολιτικοί μας αγνοούν.Σ' αυτό λοιπόν το κάλεσμα έδωσαν το Παρών  κάτι για το οποίο τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ολόθερμα τους: Παπαδάτο Ιωάννη(Πρώην ομοσπονδικό προπονητή ποδοσφαίρου)  που συνέβαλε τα μέγιστα για την διεξαγωγή αυτού του παιχνιδιού,Παλαίμαχους Παναιτωλικού που για ακόμα μια φορά απέδειξαν το μεγαλείο του συλλόγου,Παλαίμαχους  Α.Ε Μεσολογγίου,Ναυπάκτου,Άρη Αιτωλικού,Κεραυνού Γαβαλούς,Αμφιλοχίας,Ακαρνανικού Φυτειών καθώς την Ε.Π.Σ.Ν  Αιτ/νίας,το σύνδεσμο Προπονητών Αιτ/νίας,τους διαιτητές του αγώνα κ.Ντάουλα,κ.Καλαμπόκη,κ.Κότσαλο επίσης ΟΛΟΥΣ τους Φίλους του Ποδοσφαίρου που πρόσφεραν τα μέγιστα για την διεξαγωγή αυτού του αγώνα.Αξίζει να αναφέρουμε τα ονόματα όλων που συμμετήχαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση. Μακρής,Μπουλιέρης,Βασιλείου,Μανδέλος,Μπελεβώνης,Κωνσταντόπουλος,Παπαχρήστος,Καρτσακλής,Μπακογιάννης,Δελακάς,Βα'ι'νάς,Κοτρώτσος,Μαυροφρύδης,Ασημάκης,Κοντούλης,Κόκκοτος,Σιούνας,Πάνου,Καρύμπας,Μπιτσικώκος. Παπαδάτος,Παναγιωτόπουλος,Υφαντής,Κουτρούλης,Ζαπαντιώτης,Δελαπόρτας,Βασιλείου,Σταθής,Παπαποστόλου,Κωσταράς,Λαβράνος,Καστανάς,Φλώρος,Αρέτας,Νταλακώστας,Θεοδοσίου,Τσοπανάς,Κούβελος,Σπαής.Μπακαδήμας,Τόλιος,Μόκας,Κατσούλας Π,Κορδόσης,Κατσούλας Γ. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα Παλαμάχων Παναιτωλικού κέρδισε την αντίστοιχη Μικτή Παλαιμάχων Αιτ/νίας με σκορ 7-3!!! Το παιχνίδι διεξήχθη σ΄ένα καταπληκτικό γήπεδο σ' ένα έξοχο περιβάλλον κάτι που εντυπωσίασε τόσο αυτούς που αγωνίσθηκαν όσο κι αυτούς που το παρακολούθηασαν.Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας ένα Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σ' ΟΛΟΥΣ!!!!                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.