Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού στο Μεσολόγγι

Στις 5 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού. Όπως έχουμε πει και παλιότερα εθελοντισμός σημαίνει προσφορά, συμπαράσταση, αλληλοϋποστήριξη, παρέα, συμπόνοια, εργασία, καθαριότητα, δρώμενα, πολιτισμός, τέχνη, θεραπεία, συνεργασία και συμμετοχή.
Πέρυσι σας φέραμε κοντά με όλες τις εθελοντικές ομάδες του Δήμου που κάνουν μεγάλο αγώνα για να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Φέτος η μέρα θα αφιερωθεί στην προσφορά σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Συγκεντρώνουμε ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια στην κεντρική πλατεία 11 με 1 το μεσημέρι αυτό το Σάββατο για το κοινωνικό παντοπωλείο. Παράλληλα γκρουπ από νέα παιδιά θα παίξουν μουσική για να γιορτάσουμε αυτή την μέρα όλοι μαζί.

όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τον Κύριο Γιάννης Κολοβός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.