Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Εξιχνίαση κλοπής σε σπίτι στο Αιτωλικό

Εξιχνίαση κλοπής σε σπίτι στο Αιτωλικό Άρπαξε το χρηματικό ποσό των 2200 ευρώ και ένα χρυσό δαχτυλίδι αξίας 300 ευρώΆρπαξε το χρηματικό ποσό των 2200 ευρώ και ένα χρυσό δαχτυλίδι αξίας 300 ευρώ



Εξιχνιάστηκε άμεσα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή σε οικία η οποία είχε συμβεί  πριν δύο ημέρες στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 34 ετών για διάπραξη κλοπής. Ειδικότερα, την 13-3-2012 το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, ο δράστης διέρρηξε σπίτι  37χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2200 ευρώ και ένα χρυσό δαχτυλίδι αξίας 300 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 34χρονος ημεδαπός.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.