Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αγρίνιο: Αστυνομικοί… «νταντάδες» για τέσσερα κουταβάκια!


Αγρίνιο: Αστυνομικοί… «νταντάδες» για τέσσερα κουταβάκια! Ζητούν απεγνωσμένα τη βοήθεια φορέων και ιδιωτών ζωόφιλων
Τη βοήθεια φορέων και ιδιωτών ζητούν απεγνωσμένα οι αστυνομικοί του Αγρινίου, που έσωσαν από βέβαιο θάνατο τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια τα οποία κάποιος απ-άνθρωπος είχε δέσει μέσα σε ένα σάκο και τα είχε αφήσει να ψοφήσουν από την πείνα! Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν γίνει… νταντάδες για τα μικρά σκυλάκια, που όμως απαιτούν συνεχή φροντίδα, πράγμα δύσκολο λόγω των καθηκόντων τους.
Ο… κινούμενος σάκος εντοπίστηκε από δυο γυναίκες μέσα σε μια συστάδα δέντρων στην άκρη του δρόμου στην περιοχή Κοκκινοπύλια και εκείνες ειδοποίησαν την Αστυνομία όταν διαπίστωσαν τι περιείχε. Ένας αστυνομικός λυπήθηκε τα άμοιρα σκυλάκια και τα πήρε στα κεντρικά, για να τα σώσει τουλάχιστον από το κρύο.
Όμως, τα κουταβάκια δεν έχουν καλά- καλά ανοίξει τα μάτια τους και τρέφονται κάθε δυο ώρες και μόνο με μπιμπερό, κάνοντας άθελά τους δύσκολη τη ζωή των σωτήρων τους! Οι αστυνομικοί ζήτησαν τη βοήθεια της Φιλοζωϊκής και ενός κυνοφιλικού συλλόγου, που όμως δεν διαθέτουν χώρο φιλοξενίας ούτε τη δυνατότητα να προσφέρουν στα λιλιπούτεια τετράποδα την ειδική φροντίδα που χρειάζονται.
 Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.