Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Βιβλική καταστροφή στον κάμπο

Καταστροφική ήταν η χτεσινή χαλαζόπτωση σε χιλιάδες στρέμματα στον κάμπο του Νεοχωρίου.

Το πυκνό χαλάζι που έπεφτε για πολύ ώρα χτες το βράδυ προκάλεσε τεράστια προβλήματα. Σήμερα το πρωϊ που οι αγρότες πήγαν να δουν τις ιδιοκτησίες τους ήρθαν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη καταστροφή. Το χαλάζι δεν είχε λιώσει ακόμη και οι ελιές - πορτοκάλια που δεν είχαν μαζευτεί από τα δέντρα ήταν κυριολεκτικά βομβαρδισμένα. Ήταν άλλη μια χαλαζόπτωση που έπληξε τον κάμπο στην περιοχή μετά αυτήν που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Επιπρόσθετα η ανεμοθύελλα προκάλεσε και ζημιές σε κολώνα της ΔΕΗ η οποία κόπηκε στη μέσα.
Οι αγρότες που μίλησαν στην ΑΙΧΜΗ για τις ζημιές δηλώνουν απαρηγόρητοι καθώς φέτος είχαν μείνει στα δέντρα πολλές ελιές αμάζευτες ενώ ολοκληρωτική είναι η καταστροφή στις πορτοκαλιές. «Έχουμε την κρίση που μας μαστίζει, συνέβη και αυτό τώρα και μας αποτελείωσε», μας είπαν με φανερή την λύπη και την απόγνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.