Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ

Καθόλου δεν άρεσε στον επιθετικό του ΑΟΠ η απόφαση να περάσει έξω σαν αλλαγή και αυτό φάνηκε καθώς όταν πέρασε στα αποδυτήρια κλώτσησε με εμφανή μανία την πόρτα,ο Σαλαγιάννης Χ. έκανε την ασίστ του πρώτου γκολ και κέρδισε και πέναλτι το οποίο δεν εκτελέστηκε από τον ίδιο αλλά από άλλον παίχτη και χάθηκε.











Πολλοί λένε ότι η αντίδραση του Χρήστου οφείλεται από την συμπεριφορά τον συμπαικτών του που σε πολλές φάσεις δε του έδωσαν την μπάλα όταν ήταν σε θέση να σκοράρει και προτιμούσαν να κάνουν άστοχα σουτ,σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η κερκίδα διαφωνούσε έντονα με τις επιλογές των παιχτών που άφηναν στο περιθώριο τον Σαλαγιάννη Χ.Παρόλα αυτά ο Χρήστος πάλευε σε αρκετές περιπτώσεις μόνος του και ή επιμονή του απέδωσε καρπούς.
Κατά την γνώμη του κόσμου έπρεπε να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι αλλά η απόφαση κάποιου παράγοντα της ομάδας να μην το κάνει φάνηκε να σαν να θέλει να τον επισκιάσει...!!!

Καμία παρατήρηση στους κεντρικούς που δεν του έδιναν την μπάλα και έκαναν σουτ στο γάμο του καραγκιόζη...!!!

Η ώρα της αλλαγής ήταν γροθιά στο στομάχι για τον επιθετικό όπου φανερά ενοχλημένος κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια φτάνοντας στην πόρτα έριξε μια δυνατή κλωτσιά που ακούστηκε έντονα στην κερκίδα και προκάλεσε πολλά σχόλια...!!!

Ήταν ένταση της στιγμής λόγο της κρισιμότητας του αγώνα ή υπήρχε πρόθεση από κάποιους να αφήσουν τον Χρήστο στο περιθώριο ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.