Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αποκλείστηκε το Αιτωλικό!




Μέχρι 2 τόνους θα είναι τα οχήματα που θα μπορούν να περνούν πάνω από τα γεφύρια του Αιτωλικού από δω και στο εξής, καθώς ο  κίνδυνος κατάρρευσης από τα βαρέα οχήματα είναι πλέον ορατός.





Ήδη τοποθετήθηκαν πινακίδες που απαγορεύουν τη διέλευση οχημάτων άνω των 2 τόνων από τα γεφύρια πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει πρόβλημα στη συγκοινωνία, στην τροφοδοσία των καταστημάτων και στην αποκομιδή των απορριμμάτων, αφού τα οχήματα που εξυπηρετούν αυτές τις ανάγκες είναι βαριά. Η εντολή αυτή δόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να μην καταρρεύσουν τα ιστορικά γεφύρια, όμως υπάρχουν πρακτικά ζητήματα που θα πρέπει να λυθούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Απ’  ότι φαίνεται  το υπουργείο θα δρομολογήσει κάποιες ενέργειες για την αναστύλωση των γεφυριών, όμως πρόκειται για μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία και ήδη από τη στιγμή  που τοποθετήθηκαν οι πινακίδες άρχισαν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων.
πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.