Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Καλλιεργούσε χασισοφυτεία στο Νεοχώρι

 
Δεν ευοδώθηκαν οι φιλοδοξίες ενός 48χρονου χασισοκαλλιεργητή για τη δημιουργία μιας αρκετά μεγάλης φυτείας με δενδρύλλια κάνναβης στον ακάλυπτο χώρο του σπιτιού του στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού που είχαν πληροφορίες για την παράνομη καλλιέργεια, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και ξερίζωσαν τα 26 χαμόδεντρα που καλλιεργούσε μέσα σε κύπελλα.

Ο 48χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή, αφού στο σπίτι του κατασχέθηκε και ένα κυνηγητικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια.
πηγή :proto thema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.