Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αυτοκτονία 53χρονου στη Ρίγανη


geg-asthenoforo1
Άλλη μια αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στην περιοχή μας, αυτή τη φορά  στην Ρίγανη της Δ.Ε. Στράτου του δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα 53χρονος βρέθηκε το απόγευμα από τους οικείους του κρεμασμένος στον  πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας, όπου στον πρώτο όροφο διέμενε ο αδελφός του και στο ισόγειο ο ίδιος.

Το πτώμα του 53χρονου είδε να αιωρείται κρεμασμένο από την οροφή ανιψιός του 53χρονου, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω από το σπίτι και είδε το τραγικό θέαμα από ανοικτό παράθυρο.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας που έχει αναλάβει την σχετική έρευνα ενώ το πτώμα του 53χρονου, μεταφέρθηκε για νεκροψία και νεκροτομή.
Ο 53χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας και έπαιρνε αντικαταθλιπτική αγωγή.
πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.