Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ...!!!!


με το στόμα ανοιχτό έμεινε όλη η τοπική κοινωνία όταν έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι ο Αποστόλης Μαζαράκης πήρε μεταγραφή από την τοπική ομάδα της Πενταλόφου στην Ρεάλ Μαδρίτης...!!!!
Έξαλλοι πανηγυρισμοί από συγχωριανούς οι οποίοι βγήκαν στο δρόμο για να γιορτάσουν το ιστορικό αυτό γεγονός..
Σύμφωνα με πληροφορίες του pentalofonews τον τελευταίο καιρό ο Αποστόλης και ο μάνατζερ του Βασίλης Τέλιος γνωστός και ως ψηλέας δέχονταν στενό μαρκάρισμα από πολλές ομάδες που αγωνίζονται στην Α' εθνική αλλά δεν υπέγραφαν με τίποτα,ο Ψηλέας δήλωνε :''για κανένα λόγο δεν κρατάω τον Τόλια στην Ελλάδα'' κι απ' ότι φάνηκε χτύπησαν φλέβα....!!!!
 Φήμες λένε ότι καιρό τώρα για τον Μαζαράκη υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τις ομάδες:πηγάδια-Στραγγυλοβούνι-Γιόλακας-Βαλτί-κατκάμπος-μεροκλίμα-τσέροντας-μαγκανάς και ματσούκι,αλλά όπως δήλωσε και πάλι ο μάνατζερ του δεν κάλυπταν σε καμία περίπτωση τις οικονομικές απαιτήσεις του παίχτη....
Το pentalofonews εύχεται στον Αποστόλη Μαζαράκη συγχαρητήρια  και καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα .....
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.