Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Συλλήψεις για παράνομο κυνήγι στο Λούρο

Συνελήφθησαν δυο κυνηγοί και κατασχεθήκαν τα όπλα και τα πυρομαχικά τους


Συνελήφθησαν χθες (18-10-2013) αργά το βράδυ, στην περιοχή Λούρου Νεοχωρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 33 και 27 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης θήρας και του Νόμου Περί όπλων.
Ειδικότερα στο πλαίσιο ελέγχων που η Ελληνική Αστυνομία ενεργεί στην περιοχή για την καταπολέμηση της παράνομης θύρας, εντοπίστηκαν οι δυο κυνηγοί να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο φέροντας δυο κυνηγητικά όπλα και δυο φυσιγγιοθήκες με συνολικά 53 φυσίγγια ενώ παράλληλα μετέφεραν και επτά θηράματα - αγριόπαπιες.
Από το Δασαρχείο Μεσολογγίου σε συνεργασία με τις αστυνομικές δυνάμεις κατασχεθήκαν τα όπλα, τα πυρομαχικά, τα θηράματα και το όχημα των δυο δραστών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν αμείωτα.
Πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.