Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ξανά στην κορυφή ο Α.Ο.Πενταλόφου

Στο γήπεδο Ευηνοχωρίου το απόγευμα της Κυριακή 01/12/2013 παίχτηκε ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε Ευηνοχωρίου και τον Α.Ο Πενταλόφου νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Πενταλόφου με σκορ 1-2 αποτέλεσμα που φέρνει τον Α.Ο.Π ξανά στην κορυφή του Α' ομίλου Β' κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ν.

 
 Αιτ/νιας.Σ' ένα παιχνίδι που κυριάρχησε ο δύνατος αέρας (αν δεν υπήρχε το παιχνίδι θα ήταν ακόμη καλύτερο) και οι δύο ομάδες έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές θέτοντας τον πήχη για υψηλά πράγματα φέτος.Ταυτόχρονα η ομάδα του Κουτρούλη Δημήτρη παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πενταλόφου με ευνο'ι'κό άνεμο βρέθηκε πίσω στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Βλαχογιάννη ενώ στο δεύτερο μέρος με κόντρα τον άνεμο πέτυχε την ανατροπή με γκολ του Muca και πέναλτι του Κούσουλα Μ, πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο διπλό.Οι καλύτερες φάσεις και γκολ του Αγώνα: 12' Γκολ για την Α.Ε Ευηνοχωρίου, γύρισμα του Πλαστήρα στη μεγάλη περιοχή ο Καλύβας ανατρέπει τον Τσιμιτσέλη και ο Βλαχογιάννης ευστοχεί στο πέναλτι. 17' τετ-α-τετ του Βασιλείου με Δασκαλάκη αποκρύει με τα πόδια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. 29' φάουλ του Μιχαλόπουλου αποκρούει με τα δάχτυλα ο Δασκαλάκης και το δοκάρι σώζει την Α.Ε Ευηνοχωρίου.Το ημίχρονο τελειώνει με παιχνίδι κέντρου(και ανέμου) με την ομάδα του Πενταλόφου να μην μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση.Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι αλλαγές των Κάκου-Βασιλείου με Τσεκούρα-Κουκουρδέλη για το Πενταλόφο δίνουν μεγαλύτερη ταχύτητα στην επίθεση. 50' Γκολ για το Πενταλόφο γρήγορο τρίγωνο Κούσουλα-Τσεκούρα-Καλύβα όμορφη κάθετη μπαλιά του τελευταίου,ιδανικό τελείωμα από το Muca για το 1-1!!! 55' Γκολ και ολική ανατροπή για το Πεντάλοφο, όμορφη κούρσα του Muca από αριστερά ανατροπή από τον Βλάχο(κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Ένωσης) πέναλτι για το Πενταλόφο Κούσουλας Μ, για το 1-2. 63' δυνατό σουτ του Τσιμιτσέλη δύσκολα ο Κουτρούλης σε κόρνερ.81' τεράστια τριπλή ευκαιρία για το Πεντάλοφο να τελειώσει το παιχνίδι ο Muca μπαίνει απο πλάγια σουτάρει ο Δασκαλάκης σώζει με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι στην διπλή επανοφορά της τόσο ο Καλύβας όσο και ο Κουκουρδέλης αποτυγχάνουν απο πολύ κοντά. 86' δεύτερο κερδισμένο πέναλτι για την Α.Ε Ευηνοχωρίου ο Κουτρούλης νικά αυτή τη φορά τον Βλαχογιάννη δίνοντας τη νίκη στον Α.Ο Πενταλόφου. 93' μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε Ευηνοχωρίου να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά η κεφαλιά του Σχώρη απο πολύ κοντά δε βρήκε στόχο.Καλή η διαιτησία του Χρέλια και των βοηθών του Πυλαρινός-Μυλωνάς.Οι συνθέσεις των ομάδων: 
Α.Ε Ευηνοχωρίου (Πατρινός Μελέτης) Δασκαλάκης, Ζαχόπουλος, Gerasian, Βλάχος, Γιάννης, Τσιμιτσέλης (82' Σχώρης) Τσιβανάκης (54'Κανταρέλος) Κωνσταντάρας, Πλαστήρας (65'Δημαράς) Βλαχογιάννης, Τόλης.  
Α.Ο Πενταλόφου (Δημήτρης Κουτρούλης) Κουτρούλης Κ.Σ, Αγγελής, Μόκκας, Κουτρούλης Δ.Σ, Κούσουλας Ε, Κάκος ( 46'Τσεκούρας) Βασιλείου (46'Κουκουρδέλης), 89'Σταθελάκης,,Μuca L .Μιχαλόπουλος
πηγή:όλα τα γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.