Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ''Χ'' ΑΡΗΚΕ

Δεν τα κατάφερε να μείνει στην κορυφή του Α' ομίλου Β' κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ν.Α ο Α.Ο Πενταλόφου καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Γ.Ο Μεσολογγίου σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου 07/12/2013 στο Πεντάλοφο.









 Ο Γ.Ο. Μεσολογγίου άνοιξε στο σκορ στο 14' με ωραίο σουτ του Κουντούρη, ο Α.Ο Πενταλόφου ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά του Κούσουλα Ε, στο 65'. Το φίλμ του αγώνα : 14' Γκολ μπέρδεμα στην άμυνα του Πενταλόφου ο Κουντούρης με όμορφο σουτ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους 26' σουτ του Βρέττα η μπάλα σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Κουτρούλη 28' γύρισμα του Muca L στην μικρή περιοχή του Λαχανά αλλά Κουκουρδέλης-Σταθελάκης αποτυγχάνουν απο πολύ κοντά 35' σουτ του Κάκου με τα δάχτυλα δύσκολα σε κόρνερ ο Λαχανάς με τη βοήθεια του δοκαριού του. 64' Γκολ για τον Α.Ο Πενταλόφου καλοχτυπημένο κόρνερ του Σταθελάκη δυνατή κεφαλιά του Κούσουλα Ε στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1 78' ο Καλύβας απο πολύ κοντά δεν καταφέρνει να δώσει τη νίκη στο Πεντάλοφο.Από ένα καλό ημίχρονο οι δύο ομάδες.Καλή η διαιτησία του Κατσαούνη Ι. και των βοηθών του Λαθύρη - Γαλανόπουλου. Οι ομάδες παρατάχθηκαν ως εξής: Α.Ο Πενταλόφου(Δημήτρης Κουτρούλης) Κουτρούλης Κ.Σ, Μόκκας, Κουτρούλης Δ.Σ, Κούσουλας Ε, Κάκος ,Καλύβας(Muca T)Κούσουλας Μ,( Βασιλείου)Κουκουρδέλης,Σταθελάκης (Μuca L.Μιχαλόπουλος(Λάκας) Γ.Ο Μεσολογγίου(Γουλής Γιάννης) Λαχανάς,Κοκόρης,Καραούλης,Μπαλαμπάνης,Διαμαντόπουλος,Δερβίσης,Βαλής,Κουντούρης,Νικολακόπουλος(Λιάπης)Αυτζής(Αχτύπης)Βρέττας(Μπλαχούρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.