Επικοινωνία

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΤΟ : 
pentalofonews@gmail.com
g.a.moiras@gmail.com

1 σχόλιο:

 1. Μέσα από την καρδιά μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, καθώς και στους σεβαστούς ιερείς, που παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ιερέα Χρήστου Τσεκούρα.
  Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όσους μας συμπαραστάθηκαν και συνόδεψαν τον παπα-Χρήστο στην τελευταία του κατοικία. Θα τον θυμόμαστε όλοι μας πάντα χαμογελαστό και πρόθυμο να προσφέρει την αγάπη του, όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και σ’ όποιον είχε ανάγκη.
  Η μεγάλη καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει. Όμως η αγάπη του κόσμου θα τον ακολουθεί ως προσευχή και θυμίαμα στον δικαιοκρίτη Χριστό. Ο παπα-Χρήστος θα συνεχίσει να προσεύχεται για όλους μας και να δοξολογεί το Θεό στον ουρανό.

  Αιωνία του η μνήμη

  Η πρεσβυτέρα
  τα παιδιά και τα εγγόνια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.