Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΝΕΖΟΣ- LEKTIKOS EPEXERGASTHS.....R.I.P.

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών ο Ελληνας «βασιλιάς του tattoo» Ανδρέας Μαρνέζος.

Το άψυχο σώμα του βρήκε η σύζυγός του τη Μεγάλη Παρασκευή, στο σπίτι τους στην περιοχή Πεντάγωνο, και υπέστη ισχυρό σοκ. Τα αίτια του θανάτου δεν έγιναν ακόμη γνωστά, καθότι δεν βγήκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Πριν από χρόνια ο Ανδρέας Μαρνέζος έκανε χρήση ναρκωτικών, αλλά, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Ηταν πατέρας δύο παιδιών και από τους πιο γνωστούς tattoo artist στην Αθήνα. Οταν ήρθε στον κόσμο η κορούλα του της έκανε ένα τατουάζ σε σχήμα αστεριού στο πόδι της. Η φήμη του Μαρνέζου είχε ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και πολλοί ξένοι εμπιστεύονταν την τέχνη του στο τατουάζ. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και έξι χρόνια μετά μετακόμισε με τους γονείς του στην Αμερική.

Το 1982 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου μεγαλώνοντας τον κέρδισε ο κόσμος των tattoo και το free fighting, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με το kick boxing και το muai thai. Ο ίδιος στη συνέχεια ασχολήθηκε στο εξωτερικό επαγγελματικά με μαχητικά αθλήματα έχοντας μάλιστα συμμετοχή σε πρωταθλήματα. Ασχολήθηκε επίσης και με τη ραπ ως χιπ-χόπερ, γνωστός ως Λεκτικός Επεξεργαστής.

Ηταν ο καλλιτέχνης που δημιούργησε το barcodetattoo που έγινε μόδα, μια πατέντα που του ανήκει αποκλειστικά. Οταν ξέφυγε από τα ναρκωτικά ασχολήθηκε με πάθος με τη δουλειά του, η οποία του απέφερε πολλά χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.