Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ξαγρύπνησε το μισό Αγρίνιο από τις κόντρες νεαρών στην εθνική οδό

Ξαγρύπνησε το μισό Αγρίνιο από τις κόντρες νεαρών στην εθνική οδό  Μέχρι και μέσω του facebοok είχε διαδωθεί το ραντεβού


Μέχρι και μέσω του facebοok είχε διαδωθεί το ραντεβού


Κοσμοσυρροή τα μεσάνυχτα στην εθνική οδό, από εκατοντάδες νέους που παρακολούθησαν συνομήλικους τους να επιδίδονται σε κόντρες από τον Άγιο Δημήτριο, μέχρι την αερογέφυρα. Ξαγρύπνησε το… μισό Αγρινίου χθες από τις κόντρες στις οποίες επιδόθηκαν δεκάδες δικυκλιστές στην εθνικό οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από τον κόμβο του Αγρίου Δημητρίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο στα Sprider.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, είτε μέσα από το facebοok, είτε από στόμα σε στόμα, ειδικά σε λύκεια της περιοχής, κυκλοφόρησε το νέο της «συνάντησης» αυτής δεκάδων δικυκλιστών, με αποτέλεσμα χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα,  να προκληθεί το αδιαχώρητο στην εθνική οδό.
Στην… ατραξιόν, υπολογίζεται πως συμμετείχαν πάνω από 100 δικυκλιστές ενώ την παρακολούθησαν περίπου χίλιοι  νεολαίοι της περιοχής!
Οι νεαροί δικυκλιστές, επιδόθηκαν σε κόντρες, χωρίς φώτα και χωρίς πινακίδες, διανύοντας με μεγάλες ταχύτητες και επικίνδυνους ελιγμούς την απόσταση από τον Άγιο Δημήτριο – κυκλικό κόμβο και ξανά Άγιο Δημήτριο. Τα δίκυκλα, με «πειραγμένες» εξατμίσεις έβγαζαν εκκωφαντικούς θορύβους ενώ οι επευφημίες εκατοντάδων νέων δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα…
Η αστυνομία, παρακολουθούσε διακριτικά την όλη κατάσταση και δεν υπήρξε επέμβαση. Οι κόντρες στο Αγρίνιο, αλλά και η γενικότερη παρουσία των δικύκλων στην περιοχή μετά και το σημερινό, μάλλον θα πρέπει να απασχολήσουν περισσότερο τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.
Όσο και αν κάποιοι θέλουν να το παρουσιάσουν ως τρόπο έκφρασης των νέων, κρύβει σοβαρούς κινδύνους, όχι μόνον για τους ίδιους τους δικυκλιστές, όσο και για τους θεατές αλλά και διερχόμενους οδηγούς.

Πηγή: www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.