Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ένας τα έκλεψε, ο άλλος τα αγόρασε...ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ....!!!!

Μεσολόγγι: Ο ένας τα έκλεψε, ο άλλος τα αγόρασε Και οι δυο συνελήφθησαν

Και οι δυο συνελήφθησαν



Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κατά δύο ημεδαπών ηλικίας 47 και 42 ετών, κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου, για κλοπή και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, ο 47χρονος ημεδαπός, όπως διαπιστώθηκε από έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα 5-9-2011 μέχρι 14-9-2011 είχε αφαιρέσει από περιφραγμένο ελαιώνα και από αποθήκη ιδιοκτησίας ενός 39χρονου ημεδαπού, κατοίκου της ίδιας περιοχής, διάφορα γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα συνολικής αξίας 5.000,00 ευρώ περίπου τα οποία στη συνέχεια πούλησε σε 42χρονο ιδιοκτήτη μάντρας παλαιών σιδήρων.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα ανευρέθηκαν στην μάντρα, αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αυτόν.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.