Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ...!!!!!!




Θα μπορούσε να ήταν μια καλοστημένη ταινία Φαρ Ουέστ που κάποιος ληστής της Άγριας Δύσης καταζητείται από τον Σερίφη της περιοχής και την παρέα του...Αλλά είναι γεγονός που συμβαίνει κι αυτό στο χωριό μας!!!! Που αλλού??? Στην Πεντάλοφο!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές αναζητούν ακόμη τον νεαρό που την έχει κάνει από τα μέρη μας και πηγές αναφέρουν πως έχει για προστασία μαζί του άλλον ένα συγχωριανό μας στην πόλη που διαμένει!!! Τον φιλοξενεί προσωρινά ώστε να του παρέχει ασφάλεια και να του μεταφέρει τα απαραίτητα στο σπίτι ώστε να μην κυκλοφορεί στους δρόμους....
Αυτή η ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να λήξει...κι επειδή είναι αναγνώστης του blog του προτείνουμε όλοι να παραδοθεί προτού μπλέξει άσχημα!!!! Η αστυνομία έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να παρακολουθούνται τα δυο κινητά του...Εμείς μια βδομάδα προσπαθούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον φίλο μας....αλλά και τα δυο κινητά είναι απενεργοποιημένα!!!! Η περιπέτεια συνεχίζεται....ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!! Mέχρι τότε-----WANTED-----

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.