Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ...


Μια πληροφορία-σοκ που δεν γνωρίζει κανείς φρόντισε να μάθει έγκαιρα το περιβάλλον του blog μας. Μια είδηση που θα ταρακουνήσει για τα καλά το χωριό μας. Μες στην βδομάδα έρχεται ένα περιπολικό στο χωριό...ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??? Εμείς ξέρουμε και θα το αποκαλύψουμε σύντομα.....!!!!
Για να σας προϊδεάσουμε όμως θα σας πούμε ότι η ελληνική αστυνομία θα έρθει στο χωριό για να μπουσουριάσει έναν νεαρό συγχωριανό που έχει μπλέξει για τα καλά με τις αρχές. Πρόκειται για ένα θέμα που θα αφήσει άφωνο πολύ κόσμο...!!! Κι αυτή τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο μπορεί το περιπολικό να είναι στην ευθεία του Κούνα!!!!!! Αύριο μέσω του blog θα σκάσει η βόμβα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.