Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σύγκρουση φορτηγών με τρεις τραυματίες…


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του κόμβου του ΤΕΙ στο Μεσολόγγι.
Η σύγκρουση των δυο φορτηγών ήταν σφοδρή και από τα συντρίμμια βγήκαν τραυματισμένοι οι δύο οδηγοί και ο συνεπιβάτης του ενός. Ο ένας οδηγός είναι κάτοικος Λεσινίου. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου και υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και άνδρες της τροχαίας Μεσολογγίου καθώς και ένα πυροσβεστικό όχημα. Τις συνθήκες κάτω τις οποίες συνέβη το τροχαίο ερευνά το τμήμα τροχαίας Μεσολογγίου καθώς και τα δυο οχήματα βρεθήκαν προς την ίδια κατεύθυνση. Μια πρώτη εκτίμηση λέει ότι τα οχήματα είχαν αντίθετη κατεύθυνση όταν συγκρούστηκαν αλλά στη συνέχεια ίσως και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της σφοδρότητας της σύγκρουσης βρεθήκαν προς την ίδια κατεύθυνση.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
www.aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.