Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Μεσολόγγι: Δημοπρατούνται δυο σημαντικά έργα ύδρευσης

Μεσολόγγι: Δημοπρατούνται δυο σημαντικά έργα ύδρευσης Πρόκειται για επέκταση του αγωγού ύδρευσης και το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσηςΠρόκειται για επέκταση του αγωγού ύδρευσης και το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης



Δύο σημαντικά έργα που αφορούν την ύδρευση δημοπρατούνται  μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:
«Επέκταση αγωγού ύδρευσης έως περιοχή νέου νοσοκομείου (χαμηλή ζώνη) και επέκταση αγωγού ύδρευσης ανατολικά της Ε.Ο. μέχρι οικισμό Αγίου Ιωάννη Ρηγανά (μεσαία ζώνη) προϋπολογισμού 676.500,00 € με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων», και θα δημοπρατηθεί στις 13 Μαρτίου.
«Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης στις περιοχές Γκένοβα, Κοκκινοπύλια και μεσαία ζώνη της πόλης του Αγρινίου, προϋπολογισμού 1.900.350,00 € με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων», και θα δημοπρατηθεί στις 20 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.