Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μεσολόγγι: Η... ατυχία "χτύπησε" τους κλέφτες

Μεσολόγγι: Η... ατυχία "χτύπησε" τους κλέφτες Πήγαν να κλέψουν αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησανΠήγαν να κλέψουν αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν



Συνελήφθησαν σήμερα (28-2-2012) νωρίς το πρωί, στο Άγιο Γεώργιο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 30 και 26 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα σήμερα (28-2-2012) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι δύο δράστες διέρρηξαν οικία 55χρονου ημεδαπού στον Άγιο Γεώργιο Αιτωλοακαρνανίας αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα και τράπηκαν σε φυγή.
Για την ανακάλυψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους σε κοντινή απόσταση και τη σύλληψη τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
πηγήTheBestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.