Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αιτωλοακαρνανία: Στους 6.000 φθάνουν οι ανασφάλιστοι έμποροι

Αιτωλοακαρνανία: Στους 6.000 φθάνουν οι ανασφάλιστοι έμποροι  Επιστολή στην Κυβέρνηση για να βρεθεί λύση

Επιστολή στην Κυβέρνηση για να βρεθεί λύση

Να θεωρηθούν τα ασφαλιστικά βιβλιάρια όσων εμπόρων αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους, απαιτούν από τον Πρωθυπουργό οι έμποροι της περιοχής. Τα στοιχεία προκαλούν πραγματικό σοκ... αφού 6.000 έμποροι από την Αιτ/νία, ενώ ο αριθμός μεγαλώνει ραγδαία μέρα με την ημέρα και αδυνατούν να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές στον κλάδο τους με αποτέλεσμα να μην τους δίνεται βιβλιάριο ασθενείας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει περιγράφεται ανάγλυφα σε επιστολή που απέστειλαν στην Κυβέρνηση και απαιτούν την άμεση επίλυση του προβλήματος, όπως ανέφερε μιλώντας στον aerafm ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Αγρινίου Παναγιώτης Μπεσίνης «απαιτούμε να υπάρξει παράμβαση, δεν μπορούμε να αφήσουμε στο έλεος του Θεού τους συναδέλφους μας είτε έχει, είτε είχε κάποια επιχείρηση, η οποία έκλεισε και έμεινε ανασφάλιστος λόγω οφειλών στο Ταμείο του» και επισήμανε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση μη επίλυσης του θέματος.

Πηγή: www.aerasfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.