Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Μύλος το δημ. συμβούλιο για τη λαϊκή Νεοχωρίου / Κλήθηκε η αστυνομία


Σε ρινγκ μετατράπηκε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, όταν ήρθε η ώρα της συζήτησης για τη μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Νεοχωρίου. 





 
Μετά από απόφαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας το σώμα κλήθηκε να ψηφίσει για τη μεταφορά της λαϊκής, με το αιτιολογικό ότι εμποδίζει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και ταυτόχρονα υπάρχει και θέμα καθαριότητας. Ο πρόεδρος του σωματείου μικροπωλητών των λαϊκών αγορών Μεσολογγίου Α. Μπαρμπετάκης ζήτησε αναβολή λόγω του ότι δεν κλήθηκε στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας για να καταθέσει τις προτάσεις των συναδέλφων του.
Τα αίματα άναψαν όταν ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Τσουνάκας είπε ότι «δεν μπορούν οι λαϊκατζήδες να κάνουν κουμάντο στο δημοτικό συμβούλιο». Ο κ. Μπαρμπετάκης θεώρησε προσβολή για τον κλάδο του τη συγκεκριμένη έκφραση και ζήτησε το λόγο από το δημοτικό σύμβουλο. Έτσι η ένταση και οι αψιμαχίες κλιμακώθηκαν, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διέκοψε τη συνεδρίαση και οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Εν τω μεταξύ κλήθηκε και η αστυνομία, η παρέμβαση της οποίας βέβαια δεν απαιτήθηκε, αφού αργότερα η συνεδρίαση συνεχίστηκε σε πολιτισμένο κλίμα και έγινε δεκτό το αίτημα των μικροπωλητών για αναβολή.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.