Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ο Σπύρος δεν το βάζει κάτω

Miα ακόµη πράξη αλληλεγγύης και αρωγής στην αποκατάσταση των κινητικών προβληµάτων του Σπύρου Λαχανά έγινε το περασµένο Σάββατο.






 
Στο Δηµοτικό Στάδιο της πόλης οργανώθηκε φιλανθρωπικός αγώνας τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στον άτυχο Κατοχιανό ειδικό φρουρό που χτυπήθηκε πολύ σοβαρά από τις σφαίρες κακοποιών µετά την βάρδια του στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι παλαίµαχοι της ΑΕΜ και η οµάδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων «αναµετρήθηκαν» και προέβησαν σε αυτή την κίνηση υποστήριξης του Σπύρου όχι γιατί έπρεπε, αλλά γιατί το ένιωθαν... Έτσι, συγκεντρώθηκαν περίπου 3.000 ευρώ, τα οποία και θα του δοθούν ενώ µεγαλύτερη σηµασία έχει η κίνηση, συνέχεια άλλων που έγιναν στο παρελθόν.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι έληξε 3-2 υπέρ των παλαιµάχων της ΑΕΜ. Αξίζει να σηµειωθεί πως εκτός των καταξιωµένων ποδοσφαιριστών που έχουν διακριθεί στο παρελθόν στα τερέν, έπαιξαν και ο δήµαρχος Π. Κατσούλης, ο αντιδήµαρχος Π. Καρατσόλης και ο δηµοτικός σύµβουλος Κ. Καλτσούλας. Διαιτητές ήταν οι Μ. Θεοδωράκης, Η. Γκιούσας, Π. Κατσούλης και Γ. Δηµητρούκας.
Στο ηµίχρονο του αγώνα έγινε η απονοµή του κυπέλλου στην ΑΕΜ Μεσολογγίου και η επίδοση των µεταλλίων από την δηµοτική αρχή και τον αντιπεριφερειάρχη Βασ. Αντωνόπουλο.
Πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.