Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ....!!!!



Με σύνθημα ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΟΠ ο Γιώργος Κατσούλας έδινε με το δικό του τρόπο κάθε φορά σε όλους τους αναγνώστες του pentalofonews το ρεπορτάζ της ομάδας,εντός και εκτός έδρας ο Γιώργος από αυτό το ιστιολόγιο μας ταξίδευε στις κερκίδες όπου αγωνιζόταν η ομάδα μας.
Πάντα αντικειμενικός,μας μετέφερε τις αγωνίες,τα θετικά και τα αρνητικά,δεν έλειψε ποτέ,ήταν και θα είναι πάντα εκεί...!!!
Οι Διαχειριστές και οι αναγνώστες του pentalofonews ευχαριστούν θερμά τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΟΥΛΑ παλαίμαχο τερματοφύλακα του ΑΟΠ ....!!!!




Γιώργο μας έδωσες πολλά μαθήματα ,μας δίδαξες την αγάπη για τον ΑΟΠ και όχι μόνο,
μας έμαθες να μην κρατάμε κακία και να μην μένουμε στο παρελθόν...!!!



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ.....!!!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΟΠ....!!!!

ΥΓ:Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια αναφορά στον Γιώργο Κατσούλα από παράγοντες και πολλούς παίχτες του ΑΟΠ,μπορεί για αυτούς να μην έπαιξε κάποιο ρόλο αλλά για όσους ενημερωνόταν διαδικτυακά το έργο του είναι τεράστιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.