Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Απρόσμενη ..ήττα

Απρόσμενη ήττα για τον Α.Ο Πενταλόφου το απόγευμα της Κυριακής από την Α.Ε Οινιαδών μέσα στο Πεντάλοφο με σκο 0-1!!!Οι αρνητικές εμφανίσεις συνεχίζονται για το Πεντάλοφο που δεν λέει να πετύχει νίκη το νέο έτος (2014) παράληλλα έχασε για πρώτη φορά εντός έδρας στην ποδοσφαιρική σεζόν που διανύουμε 2013-14.Ένα αποτέλεσμα που απομακρύνει τον Α.Ο Πενταλόφου από την δεύτερη θέση και τα play-of αντίθετα δίνει φτερά στην ομάδα του Νεοχωρίου για άνετη παραμονή.Οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα: 23' τεράστια διπλή ευκαιρία για το Πεντάλοφο να ανοίξει το σκορ αλλά στο τετ-α-τετ του Κουκουρδέλη με τον Γκα'ί'δα ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων βγαίνει νικητής η μπάλα γυρίζει στο Σταθελάκη που σε κενή εστία σουτάρει..έξω. 27' δυνατό σουτ του Τριφιάτη εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κορφιάτης. 40' Γκολ για τις Οινιάδες έξυπνος ελιγμός του Τριφιάτη εν κίνηση σουτ και 0-1!!! 60' νέα απόκρουση του Γκα'ί'δα σε σουτ του Κούσουλα Μ, απανωτά σουτ μέσα στο ..νερό των επιθετικών του Α.Ο Πενταλόφου οι αμυντικοί της Α.Ε Οινιάδων αποσοβούν την ισοφάριση. 74' μόνος του ο Τριφιάτης από πλάγια θέση ο Κορφιάτης σώζει 84' μεγάλη ευκαιρία για το Πεντάλοφο ο Κουκουρδέλης από το ύψος του πέναλτι αποτυγχάνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.Οι συνθέσεις των ομάδων: Α.Ο Πενταλόφου(Κουτρούλης Δημήτρης) Κορφιάτης,Κούσουλας Ν(Κουτρούλης)Κοντοπάνος(Αγγέλης)Κάκκος,Κούσουλας Τ,Μιχαλόπουλος,Κούσουλας Μ,Κάκος Χ,Σταθελάκης,Κουκουρδέλης,Σμπόρας(Muca) Α.Ε Οινιαδών(Λιαπίκος Κων/νος) Γκα'ί'δας,Μιχάλης,Κανταρέλος(Ζαπάντης)Ράπτης,Διονάτος,Αλετράς,Μπότας,(Μπερερής)Ελευθεράτος(Καλογερόπουλος)Συρροκώστας,Redon,Τριφιάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.