Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στο ίδιο έργο θεατές..

Έξι αγωνιστικές στο δεύτερο γύρο και ο Α.Ο Πενταλόφου δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.Η ομάδα του Πενταλόφου κατάφερε να μην κερδίσει ούτε χθες στο Μάστρο την τοπική Παιανία καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 3-3!!!Κάτι η διαιτησία, κάτι το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, κάτι το ότι η ομάδα δεν μπορεί να κρατήσει το σκορ στα τελευταία παιχνίδια διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα που αφήνει δυσαρεστημένες και τις δύο ομάδες. Η Παιανία προηγήθηκε στο σκορ, ο Α.Ο Πενταλόφου το γύρισε σε 1-3(Κούσουλας Μ,Muca L,Σταθελάκης οι σκόρερς της ομάδος) αλλά η ψυχωμένη Παιανία πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος.Δυστυχώς στο δεύτερο γύρο η ομάδα δεν πραγματοποιεί εμφανίσεις ανάλογες του πρώτου γύρου, απέχοντας από τον παλιό καλό της εαυτό.Ευχόμαστε ο Α.Ο.Π  μας να γυρίσει γρήγορα στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.