Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πήρε βαθμό στο τέλος

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη χθες 22/02/2014 στο γήπεδο του Πενταλόφου ανάμεσα στον Α.Ο Πενταλόφου και τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου.
Η ομάδα του Πενταλόφου παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της λόγω (τραυματισμών,απουσιών) κάτι που εκμεταλλεύτηκαν από την αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες του  Αστέρα  Κεφαλοβρύσου μπαίνοντας δυνατά και καθοριστικά στον αγωνιστικό χώρο κυριάρχησαν, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να ''καθαρίσουν'' από νωρίς το παιχνίδι, προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ με το Φούντα Αλέξανδρο.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο συναρπαστικό οι παίχτες του Δημήτρη Κουτρούλη ανέβασαν στροφές, έκαναν φάσεις και έφτασαν σε μια ανέλπιστη ισοφάριση.
Ο Αστέρας  Κεφαλοβρύσου στο δεύτερο ημίχρονο στηρίχθηκε στις πολύ καλές αντεπιθέσεις του έχασε σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ και να πάρει το ''διπλό''. Δεν τα κατάφερε όμως αφού εφαρμόστηκε ο ''άγραφος''  νόμος του ποδοσφαίρου και δέχτηκε την ισοφάριση στο 92'.
Το τελικό σφύριγμα του Διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.
Οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού.
Στο 7' δυνατό σουτ του Φούντα ελάχιστα έξω.
Στο 11' νέο σουτ από τον Μποτσιβάλη ξανά έξω.
16' ωραίος ελιγμός απο τον Φούντα δυνατό σουτ με τα ακροδάχτυλα και τη βοήθεια του δοκαριού ο Κορφιάτης σε κόρνερ.
21' Γκολ για τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου κάθετη μπαλιά στη μικρή περιοχή για τον Φούντα κι αφού η μπάλα χτυπά και στον Κάκκο καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1!! 
Στο 27' εκπληκτικός συνδιασμός Φούντα-Μποτσιβάλη το σουτ του τελευταίου περνάει ελάχιστα έξω.
Στο 39' άλλο ένα σουτ απο τον Ανδρεάκη δε βρίσκει στόχο.
Στο 67' ωραίο σπάσιμο της μπάλας από τον Ανδρεάκη στην κενή εστία... άουτ από τον Κολτσίδα.
Στο 74' δυνατό μακρινό σουτ του Κάκου τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γρίβα.
Στο 82'  εντυπωσιακή απόκρουση του Γρίβα στο σουτ του Κουκουρδέλη στην επαναφορά ο Κούσουλας Ν, με κεφαλιά από κοντά στέλνει τη μπάλα έξω.
90+ σουτ απο τον Βασιλείου κακός υπολογισμός της μπάλας από τον Γρίβα και 1-1!!!
Σφαλτσοσγυρίγματα από τον Θεοφίλη, μετριότατος ο Κελεπούρης, πολύ καλός ο Κουτρουμάνος!!!
Συνθέσεις ομάδων:
Α.Ο ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ(Κουτρούλης Δ.) Κορφιάτης, Μόκας, Κοντοπάνος, Κάκκος, Κούσουλας Ν, Κουτρούλης, Τσεκούρας, Κουκουρδέλης, Καλύβας, Μιχαλόπουλος, Σταθελάκης. (Κούσουλας Τ, Βασιλείου, Βαμβακάς)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ(Σιδηράς Δ.) Γρίβας, Axho, Δρακονταειδής, Μηλιώτης, Καραδήμας, Παππάς, Σκαρμούτσος, Φούντας, Σιδιράς, Μποτσιβάλης, Ανδρεάκης .(Κολτσίδας, Αμπλιανίτης, Σαλονίτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.