Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

S A M B A !!!!!

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ''LATIN'' ΧΟΡΕΥΕ Ο ΑΟΠ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΜΕ 6-0 ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΣ.ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
. Ο Α.Ο ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΕΧΑΣΕ ΔΥΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ  ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ,ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 23' ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΛΑ ΤΡ, ΤΟ Α'  ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΠ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ. ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 10' ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Π, ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥΤ 50' ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 53' ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΛΑ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΑΒΕ..ΤΥΠΙΚΑ ΤΕΛΟΣ!!!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 61' ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΝΤΙ ΣΤΟ 73' Ο ΜΟΥΤΣΑ ΤΖ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 5-0 ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡ, ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ 84'!!!!ΕΞΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!Ο ΑΟΠ ΕΠΙΞΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Ε,ΜΟΚΑΣ Γ,ΚΑΚΚΟΣ Χ,ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Τ,ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ,ΜΟΥΤΣΑ Λ,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ,ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Μ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Π, ΜΟΥΤΣΑ Τ,ΛΑΚΑΣ Κ,(,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ),(ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ Χ) (ΣΤΑΜΑΤΗΣ Θ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.