Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΧΑΛΗ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.......!!!!!!

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα είναι μια ημερομηνία ορόσημο για την πυγμαχία στην Ελλάδα!

Ο κάτοχος δύο παγκόσμιων τίτλων Μιχάλης Αρναούτης, μετά από 14 χρόνια καριέρας στις ΗΠΑ , επιστρέφει στη γενέτειρα του για να δώσει τον πρώτο αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας μπροστά στο Ελληνικό κοινό!



















Μεγάλη τιμή για την Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερη για το Πεντάλοφο γιατί ένα δικό μας παιδί ο αγαπημένος Μιχάλης που είναι παντρεμένος με την Ελένη Καταπώδη από το χωριό μας  θα δώσει τον πρώτο του αγώνα σε Ελληνικό έδαφος....!!!!

Μιχάλη όλοι οι Πενταλοφιώτες θα είναι στον αγωνιστικό χόρο και θα καρδιοχτυπούν μαζί σου....!!!!

το THE BATTLE 8 με πρωταγωνιστή τον Mighty Mike Arnaoutis στο πρώτο "χριστουγεννιάτικο" fight show που γίνεται στην Ελλάδα!!!!


 Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου2013 όλοι οι Πενταλοφιώτες και οι Πενταλοφιώτισσες θα είναι στο κλειστό γήπεδο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.