Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα - Νεκρός ο οδηγός στον δρόμο Αστακός λίγο μετά το Πλατυγιάλι

     Τραγική κατάληξη για έναν οδηγό, περίπου 50 ετών ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα από το αυτοκίνητο του, το οποίο έπεσε σε χαράδρα  στον δρόμο που οδηγεί στον Αστακό λίγο μετά το Πλατυγιάλι.
     Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cityVoice.gr,τον άτυχο άνδρα, αναζητούσαν οι οικείοι του, καθώς δεν είχαν έρθει σε επαφή μαζί του από το πρωί, και έπειτα από αναζητήσεις πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε το όχημα του στην χαράδρα και ο ίδιος νεκρός................


   
       Η ανάσυρση του άτυχου οδηγού έχει ήδη γίνει από άνδρες του ΕΚΑΒ και αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας Αστακού, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου.

http://www.cityvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.