Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Προχωρούν τρία έργα στις Οινιάδες


Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει το έργο της αποπεράτωσης αποχέτευσης όμβριων υδάτων στη περιοχή των Οινιάδων και συγκεκριμένα σε Γουριά, Πεντάλοφο και στη Δημοτική Ενότητα Κατοχής.

Το έργο προχωρεί σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των προθεσμιών. Πρόσφατα δημοπρατήθηκαν δυο ακόμα έργα:
•          Το πρώτο αφορά τη δημοπράτηση του έργου «Πρότυπα επιδεικτικά έργα εφαρμογής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξοικονόμησης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού, Δήμου Μεσολογγίου, με την υλοποίηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας και την εγκατάσταση συστήματος αβαθούς γεωθερμίας. Υποέργο: παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας», προϋπολογισμού 151.420,15 ευρώ και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Ανάδοχος του έργου  με έκπτωση 43,96% είναι η εταιρεία ¨Κλαουδάτος Οθων ΜΟΝ. ΕΠΕ - ΔΤ ΠΡΟΚΥΩΝ¨.
  • Το δεύτερο έργο που δημοπρατήθηκε αφορά τα « Πρότυπα επιδεικτικά έργα εφαρμογής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξοικονόμησης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού, Δήμου Μεσολογγίου, με την υλοποίηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας και την εγκατάσταση συστήματος αβαθούς γεωθερμίας. Υποέργο: παρεμβάσεις ΑΠΕ» ύψους 258.868,45ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ανάδοχος με έκπτωση 41,58%, είναι η κοινοπραξία Κων/νος Παππάς - ΑΛΚΥΩΝ.
Ο αντιδήμαρχος έργων Κοταντάκης Δημήτρης δήλωσε: «Δημοπρατούμε και κατασκευάζουμε συνεχώς έργα. Αυτή η δημοτική αρχή παρά την κρίση που περνά η χώρα εχει καταφέρει να δημιουργήσει έργο πανω από 40 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια.  Μόνο οι βολεμένοι σε κακές νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος δεν παραδέχονται το έργο αυτό. Εμείς τους προσπερνάμε με σύμμαχο τους πολίτες που βλέπουν την περιοχή μας να αλλάζει προς το καλύτερο ».

Πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.