Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Σύλληψη για χασίς στο Νεοχώρι

Σύλληψη για χασίς στο ΝεοχώριΔυόμισι γραμμάρια χασίς και έναν τρίφτη ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα στην περιοχή του Νεοχωριου κοντά στο αντλιοστάσιο.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο για έλεγχο και ανακάλυψαν τη ναρκωτική ουσία. Έτσι συνέλαβαν το ένα άτομο καθώς το δεύτερο κατάφερε να διαφύγει, όμως, γνωρίζουν τα στοιχεία και ο εντοπισμός του είναι θέμα χρόνου. Αργότερα έγινε έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων παρουσία Δικαστικού Λειτουργού όπου βρέθηκε μια αδήλωτη καραμπίνα, μια σφαίρα από διαφορετικό τύπο όπλου, ένα γκλοπ και έντεκα σπόροι ινδικής κάνναβης.
:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.