Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Στο 27% η ανάπτυξη του Google+ τον Μάρτιο

 Στο 27% η ανάπτυξη του Google+ τον Μάρτιο
 
Όσοι έχουν ως αντικείμενο τα social media αναφέρουν συχνά ότι το Google+, το κοινωνικό δίκτυο της Google δηλαδή, είναι μια χαμένη υπόθεση καθώς έχει ελάχιστους επισκέπτες. Στην πραγματικότητα όμως η πλατφόρμα όλο και αναπτύσσεται προσθέτοντας πολλές νέες υπηρεσίες και δυνατότητες και αποκτώντας φυσικά νέα μέλη.
Σύμφωνα με έρευνα λοιπόν της Experian Hitwise, το Google+ είχε 61 εκατομμύρια επισκέψεις για το μήνα Μάρτιο. Αριθμός που μεταφράζεται σε αύξηση της τάξεως του 27% σε σχέση με τον Φεβρουάριο.
Αν και η αύξηση είναι οπωσδήποτε ευχάριστη για τους υπεύθυνους της Google, στην πραγματικότητα δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Το Google+ έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα απ’ ό,τι το Facebook και η χρήση των δυνατοτήτων που προσφέρει συνήθως γίνεται μέσα από άλλες υπηρεσίες της Google όπως το YouTube για παράδειγμα.
Συνεπώς καθημερινά το χρησιμοποιούν πολλά εκατομμύρια χρήστες έστω και αν δεν το επισκέπτονται κατευθείαν.
 Στο 27% η ανάπτυξη του Google+ τον Μάρτιο
Περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις στο
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.