Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αγρίνιο: Ξύπνησε και είδε τις κλέφτρες μέσα στο σπίτι της

Αγρίνιο: Ξύπνησε και είδε τις κλέφτρες μέσα στο σπίτι της  Συνέβη μέρα μεσημέρι

Συνέβη μέρα μεσημέρι

Δεν πίστευε στα μάτια της γυναίκα που διαμένει  στην οδό Διαμαντή στο Αγρίνιο, όταν ξυπνώντας αντίκρισε δυο γυναίκες ρομά, μέσα στο σπίτι της. Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν, πριν προλάβουν να κλέψουν
Το περιστατικό, χαρακτηριστικό της θρασύτητας που χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα κάποιους από τους ρομά που διαμένουν στο Αγρίνιο, διαδραματίστηκε  το μεσημέρι σε οικία στην οδό Διαμαντή.
Γυναίκα που κατοικούσε εκεί, κοιμόνταν αμέριμνη όταν ξύπνησε από θόρυβο μέσα στο σπίτι της.
Ξυπνώντας αντίκρισε δυο νεαρές τσιγγάνες να ψάχνουν . Και  αυτές πάντως εξεπλάγησαν, αφού προφανώς νόμιζαν πως στο σπίτι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιος. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και μέσα σε λίγα λεπτά επί τόπου έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν τις δυο τσιγγάνες 28 και 30 ετών για απόπειρα κλοπής.
 Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.