Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ηταν έτοιμος να αποπλανήσει 11χρονη αλλά έπεσε σε μπλόκο...!!!


Τροχονομικός έλεγχος, αποκάλυψε ασέλγεια!

Μια 11χρονη κρυμμένη σε όχημα 75χρονου στο Μεσολόγγι, ανακάλυψαν τροχονόμοι σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν χθες βράδυ. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν αφού ο 75χρονος φέρεται να ήθελε να αποπλανήσει την ανήλικη
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 75χρονος, βρήκε την 11χρονη ρομά στο κέντρο του Μεσολογγίου και την οδήγησε στο αυτοκίνητο του, λέγοντας της μάλιστα τι σκόπευε να κάνει. Ο 75χρονος δεν βίασε το κορίτσι, αλλά όπως φαίνεται περιφέρονταν σε δρόμους του Μεσολογγίου, όταν έπεσε σε τροχονομικό έλεγχο και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένο μέσα στο όχημα το κορίτσι!
Οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές στη συνέχεια από την μικρή και ο 75χρονος συνελήφθη, αρνούμενος τις καταγγελίες, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει (κατάχρηση σε ασέλγεια κλπ), είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, o ηλικιωμένος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για ανάλογη περίπτωση.
Κατηγορίες αντιμετωπίζουν όμως και οι γονείς της ανήλικης και συγκεκριμένα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο  και παραμέληση.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.