Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πάτρα: Τρομάζει η έλευση του φτηνού ναρκωτικού από υγρά μπαταρίας

Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται για τις διωκτικές αρχές και τις υγειονομικές υπηρεσίες της Πάτρας, η είσοδος στον Ελλαδικό χώρο του φτηνού ναρκωτικού... (μείγμα χημικών συστατικών και υγρών μπαταρίας) με τη συνθηματική ονομασία «σίσα».

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλής πληροφορίες ήδη στα υψηλά κλιμάκια της Ερμού έχει φτάσει σήμα, με το οποίο ζητείται τόσο η δίωξη ναρκωτικών όσο και όλες οι άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες, να είναι σε ετοιμότητα για τον εντοπισμό πιθανών περιπτώσεων διακίνησης του συγκεκριμένου χημικού ναρκωτικού, δεδομένου ότι η χρήση του ευδοκιμεί σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών και ειδικότερα Αφγανοί, Αλγερινοί και Πακιστανοί, οι οποίοι κατέχουν και την «τεχνογνωσία» παρασκευής του.

Σύμφωνα πάντα με τα “alert” της ΕΛ.ΑΣ. προς τις Διευθύνσεις των οποίων οι περιοχές που αστυνομεύουν θεωρούνται ως υψηλού κινδύνου, για την διακίνηση του συγκεκριμένου «ναρκωτικού» σε πόλεις όπου υπάρχουν άτυποι καταυλισμοί, ενδέχεται να στηθούν ακόμα και εργαστήρια παρασκευής του, καθώς η «υποδομή» που απαιτείται μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και με υλικά που είναι πεταμένα σε μάντρες ή και σε εγκαταλελειμμένα οικόπεδα.

Το «σίσα» είναι εξαιρετικά επικίνδυνο ενώ προκαλεί επιθετικότητα και έχει μεγάλη διεγερτική επίδραση, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να σε κρατήσει τον χρήστη 24 ώρες άγρυπνο.

Αυτό που φοβίζει τις αρμόδιες με τη διαχείριση του προβλήματος της χρήσης των ναρκωτικών στην περιοχή υπηρεσίες, είναι το τι θα συμβεί τους αμέσως επόμενους μήνες στις πιάτσες της Πάτρας, καθώς η διογκούμενη ανέχεια και ο αυξανόμενος ρυθμός ανεργίας, εκτιμάται πως θα «σπρώξει» όλο και περισσότερους χρήστες από την περιοχή σε αναζήτηση του συγκεκριμένου φτηνού ναρκωτικού, δεδομένου ότι για μια δόση απατούνται μόνο 5 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.