Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Με ρήξη παρθενικού υμένα στο νοσοκομείο 82χρονη!


Ποτέ δεν είναι αργά για μια γυναίκα να χαρεί τον έρωτα και δεν υπάρχει πιο περίτρανη απόδειξη από μια γιαγιά που μέχρι τα 82 της χρόνια είχε μείνει... κάστρο απόρθητο και αποφάσισε να κάνει το βήμα... λίγο αργοπορημένα.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να γνωρίσει τις χαρές του σεξ με τον 32χρονο Αλβανό κηπουρό της ο οποίος ως πιστός υπηρέτης δεν μπορούσε να της χαλάσει χατίρι.
Μόνο που δεν ήξερε ότι η γιαγιά ήταν... παρθένα!
Και φαίνεται ότι δεν το χάρηκε και πολύ γιατί η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Espresso, στην παθολογική κλινική, μόλις ο γιατρός ρώτησε το νεαρό τι έγινε εκέινος από ντροπή είπε ότι η γιαγιά έπεσε αλλά εκείνη έσπευσε να τον διορθώσει και να πει όλη την αλήθεια.
Σοκαρισμένος ο γιατρός ο οποίος... τα είδε όλα τους παρέπεμψε σε γυναικολογική κλινική.
Ετσι και έγινε.
Η γιαγιά μεταφέρθηκε στο αρμόδιο τμήμα του νοσοκομείου όπου ο γυναικολόγος τής πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν την υπέβαλε και μια λεπτή επέμβαση.
Σε αντίθεση με τον 32χρονο Αλβανό που βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και έτρεμε σύγκορμος, η 82χρονη γυναίκα αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη.
Όταν, μάλιστα, τη ρώτησαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αν υπήρξε θέμα βιασμού και αν θα προχωρούσε σε μήνυση, εκείνη είπε ότι δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο αφού ήταν η ίδια που ζήτησε από τον νεαρό έμπιστό της να της κάνει το... ψυχικό.
Οπως είπε με χιούμορ, η επόμενη φορά ίσως είναι καλύτερη!
πηγή:RADAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.