Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Έκλεβαν κινητά από τους συγγενείς του νεκρού

Μάνα και γιος συνελήφθησαν για κλοπέςΜια γυναίκα Ρομά συνελήφθη χθες, διότι με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης έκλεψε χρηματικό ποσό από έναν ηλικιωμένο στο Μεσολόγγι.

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε το γεγονός και η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τη γυναίκα και να την οδηγήσει στον Εισαγγελέα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πιάστηκαν και δυο ανήλικα τσιγγανάκια, όταν εντοπίστηκαν να κλέβουν κινητά τηλέφωνα από σπίτι στο οποίο ήταν συγκεντρωμένος κόσμος για την κηδεία συγγενή τους. Και αυτό το περιστατικό καταγγέλθηκε και η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τα παιδιά, όμως αφέθηκαν ελεύθερα επειδή είναι ανήλικα. Συμπωματικά όμως το ένα εκ των δυο είναι γιος της γυναίκας που είχε συλληφθεί νωρίτερα  για την κλοπή σε βάρος του ηλικιωμένου και έτσι της αποδόθηκε και η κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.