Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Νέα εκτός έδρας επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, πέτυχαν χθες (01.10.2012) το απόγευμα τη... σύλληψη, δύο υπηκόων Αλβανίας 27 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση κατά της αρχής.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 27χρονος διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε άτομα στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί αρχικά συνέλαβαν τον 27χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει ποσότητα κάνναβης περίπου 6 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης ο 27χρονος την κατείχε από κοινού με τον 28χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη.

Από το σημείο κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 6 κιλά και 833,8 γραμμάρια κάνναβης, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
magnesianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.