Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Με το εσώρουχο στην E.O. στο ύψος του Μεσολογγίου

Άναυδοι έμειναν προχθές  νωρίς το απόγευμα οι περαστικοί οδηγοί από την Αντιρρίου- Ιωαννίνων από το θέαμα που αντίκρισαν στο ύψος του Μεσολογγίου

Ένας μεσήλικας οδηγός μικρού φορτηγού είχε κατέβει στο δρόμο φορώντας ένα άσπρο σλιπ (από τα παλαιά), και τη φανέλα του!!! Σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να ήταν στο σπίτι του, στην τουαλέτα, και προς έκπληξη όλων, κατέβασε το σλιπ και άρχισε να κάνει την ανάγκη του στο δρόμο δείχνοντας με άνεση τα...ιδιαίτερα χαρίσματά του!!! και χωρίς καθόλου να βιάζεται.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε με το πάσο του  στο ημιφορτηγό και αναχώρησε ανακουφισμένος, αφήνοντας πίσω του έκπληξη και ...απορίες.
πηγή:Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.