Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Έλεγχοι και στην Αιτωλ/νία για τους αδίστακτους ληστές

Στοχευμένοι έλεγχοι γίνονται και στην Αιτωλοακαρνανία, για την ανεύρεση των δραστών της αιματηρής ληστείας – καταδίωξης που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στα Ίσθμια Κορίνθου και στοίχισε τη ζωή σε μια 25χρονη

Από νεώτερα σημερινά στοιχεία προέκυψε πως ο ένας εκ των δραστών της ληστείας σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και της ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς που ακολούθησε στα Ίσθμια, στη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα μια 25χρονη κοπέλα, είναι δραπέτης των φυλακών στα Τρίκαλα
Οι δράστες εξακολουθούν να αναζητούνται και θεωρείται πως είναι εγκλωβισμένοι στην Κορινθία
Ο δράστης που ταυτοποιήθηκε είναι ο 36χρονος Μάρκο Κόλα, ένας από τους οκτώ δραπέτες που διαφεύγουν και ταυτοποιήθηκε από αποτύπωμα που βρέθηκε στην ταβέρνα στην οποία σημειώθηκε η ληστεία. 
Παράλληλα, το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί, ένα μαύρο όχημα τύπου τζιπ μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394.
Το όχημα δεν είναι καμένο και θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί εξονυχιστικά από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ.

πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.