Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Π. Κατσούλης: Το Μεσολόγγι δεν σκύβει το κεφάλι

Με χρήση χημικών και δακρυγόνων, με ξύλο και με μια καταδρομικού χαρακτήρα επιχείρηση φυγάδευσης του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμα, η οποία από τύχη δεν συνοδεύτηκε από ανθρώπινα θύματα, η αστυνομία απάντησε στην ειρηνική συγκέντρωση των Δήμων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και Ναυπάκτου και των φορέων της περιοχής.








 Για τα σημερινά γεγονότα, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου δήλωσε:
«Μετά από ένα μήνα εμπαιγμού, περάσαμε στη βία και τους ξυλοδαρμούς πολιτών. Καταγγέλλω την απροκάλυπτη χρήση βίας των αστυνομικών δυνάμεων, και τον ενορχηστρωτή της υφυπουργό. Η αλαζονεία του και η επίδειξη πυγμής τροφοδότησε τη χρήση της αστυνομικής βίας. Όμως δεν πτοούμαστε. Το δίκιο είναι με το μέρος μας. Συνεχίζουμε μέχρι την τελική δικαίωση. Αύριο ξεκινώ την απεργία πεινάς. Στις 6μμ νέα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία. Το Μεσολόγγι δεν σκύβει το κεφάλι.»

πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.