Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ FINALE!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY-OF ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Η ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΝΕΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΥΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!ΑΨΟΓΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ!!!













ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ Β' ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0 (10' 35') ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΔΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ....ΤΕΛΙΚΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ' ΟΛΟΥΣ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:(KOYΛΟΥΡΗΣ Γ & ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ Δ) ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ Σ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ Θ, ΜΟΚΑΣ Γ, ΤΑΦΑΝΙ Τ, ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ, ΜΟΥΤΣΑ Λ, ΚΑΚΚΟΣ Χ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Π, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ(ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ Δ) ΚΟΝΔΥΛΗΣ Θ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΟΡΦΕΑΣ(ΛΙΑΠΙΚΟΣ) KAΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.