Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτη ήττα για τον ΑΟΠ

Εντυπωσιακή εμφάνιση και επιβλητική νίκη απέναντι στον  αήττητο μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής Α.Ο. Πενταλόφου. ....










Οι παίκτες του Γ. Πελέκη έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης με κορυφαίο τον Παπακωστόπουλο που πέτυχε χατ τρίκ. Η Ένωση βρέθηκε κοντά στο γκολ μόλις στο 13’ με τον Γιαβρούτα να στέλνει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα όμως ο Παπακωστόπουλος με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα στη περιοχή θα στείλει τη μπάλα  στα δίκτυα  δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 25’ Ο Παπακωστόπουλος θα στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίκτυα αυτή τη φορά με το κεφάλι. Το 2-0 θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν απειλήσει την  εστία του Κανέλλου. Στο 50’ ο Παπακωστόπουλος θα χάσει ακόμη μια μεγάλη  ευκαιρία  από θέση τετ α τετ με την μπάλα να περνάει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν την πρώτη τους ευκαιρία με σούτ του Βασιλείου μέσα από τη μεγάλη περιοχή.  Στο 54’ ο Παπακωστόπουλος όμως θα σημειώσει το τρίτο προσωπικό του τέρμα αλλά και της ομάδας του ύστερα από μια φάση διαρκείας η μπάλα έφθασε στον Γιαβρούτα που σούταρε μέσα από τη μικρή περιοχή η μπάλα κόντραρε πάνω στους αμυντικούς και στρώθηκε στον Παπακωστόπουλο που από κοντά δεν αστόχησε. Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Τρικόρφου θα δώσει στο 67’ ο Κωτσόπουλος ύστερα από μπροστινή μπαλιά του Πετσίνη  και  εξαιρετικό τελείωμα του πρώτου.
Ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Πενταλόφου: Ευχαριστούμε την Α.Ε. Τρικόρφου για την άψογη φιλοξενία. Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια για την άψογη διαιτησία του κ. Διώτη και των βοηθών του.
Α.Ε. Τρικόρφου : Κανέλλος, Κυρίτσης Γ., Μυτιλήνης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Παπακωστόπουλος(75’ Δεδότσης θ.), Γιαβρούτας (82’ Δεδότσης Χ.),Βλαχογιάννης(73’ Κυρίτσης Γρ.), Κωτσόπουλος, Πετσίνης.
Α.Ε. Πενταλόφου: Κούσουλας, Αγγελής( 62’Σταθελάκης),Μόκκας, Κουτρούλης, Κούσουλας, Κάκκος, Κουκουρδέλης, Κούσουλας, Βασιλείου (65’ Κούσουλας), Τσεκούρας (79’ Βαμβακάς), Καλύβας.
Το φιλμ του αγώνα:
2’ Σουτ του Πετσίνη απόκρουση του τερματοφύλακα.
13’ Συρτό σουτ του Γιαβρούτα έξω από την περιοχή η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
19’ Γκοολ Διαγώνιο σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή του Παπακωστόπουλου η μπάλα στα δίκτυα.
22’ Σούτ του Γιαβρούτα έξω από την περιοχή η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
25’ Γκοοολ Ο Παπακωστόπουλος με κεφαλιά κάνει το 2-0.
30’ Σουτ του Πετσίνη η μπάλα θα περάσει άουτ.
31’ Γυριστό σουτ του Γιαβρούτα απόκρουση του τερματοφύλακα.
43’ Εκτέλεση φαόυλ του Καλύβα κεφαλιά από τον Κούσουλα η μπάλα άουτ.
45’ Σουτ του Καλύβα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
50’ Από θέση τετ α τετ ο Παπακωστόπουλος θα στείλει τη μπάλα άουτ.
53’ Σουτ του Βασιλείου μέσα στη μεγάλη περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.
54’ Γκοοολ Φάση διαρκείας σουτ του Γιαβρούτα η μπάλα στρώνετε στον Παπακωστόπουλο που από κοντά κάνει το 3-0
57’ Σουτ του Παπακωστόπουλου η μπάλα λίγο άουτ.
61’ Εκτέλεση φάουλ του Καλύβα μπλοκάρει ο Κανέλλος.
65’ Εκτέλεση φάουλ του Πετσίνη κεφαλιά του Κανέλλου η μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
67’ Μπροστινή μπαλιά του Πετσίνη σούτ του Κωτσόπουλου 4-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.