Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Χαμός στο party του Α.Ο.Πενταλόφου στο Caponso (ΦΩΤΟ)

Παρόλο που η προσέλευση του κόσμου για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο χωριό ήταν απελπιστικά κατώτερη σε σχέση με άλλα χρόνια αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να στεφτεί με μεγάλη επιτυχία το πάρτι της ομάδας που έγινε στο Caponso στης 28/12/13 .
Ο κόσμος γέμισε το μαγαζί από νωρίς και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες......







Όπως όλα δείχνουν μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιτυχία έπαιξε η αγάπη του κόσμου στα πρόσωπα των παιχτών των παραγόντων και του τεχνικού team,επίσης καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο χόρος στον οποίο διάλεξαν να γίνει το γλέντι,ο Γιάννης Τσελίκας αλλά και όλο το προσωπικό φρόντισαν να μην λείψει τίποτα και κάλυψαν τα γούστα και του πιο απαιτητικού πελάτη...!!!
Ο άνθρωπος που φρόντισε να ''δαμάσει'' τα πλήθη με της μουσικές του ικανότητες δεν θα ήταν άλλος από τον γνωστό Πενταλοφιώτη DJ  Γιώργο Κατσούλα ο οποίος όπως όλα έδειξαν είχε άγριες διαθέσεις και αμέσως έκανε τον κόσμο να σηκωθεί για χορό μπροστά από την είσοδο,πάνω σε τραπέζια,στην μπάρα ακόμα και στα σκαμπό...!!!!

Tο pentalofonews θέλει να συγχαρεί όλους αυτούς που συνέβαλαν σε αυτή την μεγαλειώδη εορταστική εκδήλωση έναν έναν ονομαστικά:

 Το τεχνικό team του Α.Ο.Π.
Tον Πρόεδρο Σωτήρη Καπώνη
Τον προπονητή Δημήτρη Κουτρούλη
Τον Αρχηγό γενικών καθηκόντων Γιώργο Κουλουρή

 Τους ανθρώπους του μαγαζιού
Τον Γιάννη Τσελίκα
Τον ΓιώργοΤσελίκα
Τον Χρήστο Σαλαγιάννη
Την Ευρυκόμη Λυμπερίου
Την Ασπασία Σταθελάκη
Την Ελπίδα Λυμπερίου

Τον dj Γιώργο Κατσούλα

Επίσης πολλά συγχαρητήρια και καλές Γιορτές σε όλους όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση,να είμαστε καλά και του χρόνου πρωταθλητές και πάνω απ' όλα υγεία....!!!
















































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.