Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Μπράβοι ζήτησαν εξόφληση με άγριο ξύλο!

Μπράβοι» με φουσκωμένους μύες επιστρατεύθηκαν για να διεκδικήσουν από έναν 34χρονο τα χρήματα τα οποία όφειλε! Μάλιστα, ένας δεν ήταν… αρκετός και του επιτέθηκαν τέσσερις μαζί μέσα στο ίδιο του το σπίτι σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας! Οι…

τέσσερις «φουσκωτοί» είχαν εντολές από τοκογλύφο της περιοχής ο οποίος είχε οικονομικές διαφορές με τον άτυχο 34χρονο. Μπήκαν στο σπίτι του στην κοινότητα Περιθώρι και τον απείλησαν ζητώντας να πληρώσει την οφειλή του. Όταν εκείνος απάντησε ότι δεν διέθετε το ποσό που απαιτούσε ο δανειστή του, ένας από τους «μπράβους» τον χτύπησε με ρόπαλο τραυματίζοντάς τον!
Οι δράστες έφυγαν, αλλά το θύμα κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες και δεν άργησαν να τους εντοπίσουν. Οι τρεις από αυτούς συνελήφθησαν για απειλή και εκβίαση, ενώ ο 37χρονος συνεργός τους για σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Όλοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του εντολέα που θα κατηγορηθεί για ηθική αυτουργία στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.